Bestelformulier

De planning voor de kerstbox 2022 is vol! Ik kan geen extra bestellingen meer aannemen.

Via onderstaand formulier kan je de bestelling voor kerst 2022 doorgeven. Geef op het formulier aan wat je wensen zijn.

De prijzen zijn exclusief verzendkosten (brievenbuspost is €4,10) of bezorgkosten (€3,50). Afhalen (op afspraak) is gratis. Maak in het drop-down menu de keuze voor versturen, ophalen of bezorgen. Let op: Bezorgen kan alleen binnen de grenzen van de gemeente Assen. Als je kiest voor verzenden of bezorgen, mag je het adres achterlaten in het opmerkingenveld.

Heb je specifieke wensen, bijvoorbeeld een pakketje naar iemand anders laten versturen met een kerstkaart en persoonlijke boodschap? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld.

Betalen

Ik kan slechts een beperkt aantal bestellingen leveren. Als ik je bestelling binnen krijg, bekijk ik of het in de planning past en dat laat ik je zo snel mogelijk weten. Zodra we een akkoord hebben over de bestelling stuur ik een betaalverzoek per mail, deze kan vervolgens heel makkelijk via IDeal betaald worden. De bestelling wordt definitief zodra de betaling is voldaan.

Verzenden

Alle kerstbestellingen verstuur ik tussen 17 en 20 december, dan ontvangt iedereen het pakketje voor kerst. Een afspraak om je bestelling in diezelfde week op te halen of te laten bezorgen (tot uiterlijk 23 december) kan alleen in overleg.

Vragen?

Heb je andere vragen, of kom je ergens niet uit? Stel je vraag hieronder in het tekstvak of neem contact met me op via het contactformulier.

Let op: mijn antwoord kan in je spamfolder terecht komen!

De planning voor de kerstbox 2022 is vol! Ik kan geen extra bestellingen meer aannemen.

Bestelformulier:

    Kerstbox klein à 2 personen (€ 11,95)
    Aantal:

    Kerstbox groot à 4 personen (€ 19,95)
    Aantal: