Bestellen

Geen zin om zelf iets te maken of op zoek naar een lekker cadeau? Bestel bij Een beetje van zus dan de lekkerste producten en ontvang ze rechtstreeks in je brievenbus! Per periode kan het aanbod wisselen, dus hou de website of social media in de gaten!

Bekijk de actuele producten:

Kerstbox 2022

Hoe het werkt

Producten kunnen besteld worden via het bestelformulier of via een persoonlijk bericht op mijn Instagram. Alle producten kunnen per post verstuurd worden, maar kunnen ook (alleen op afspraak) opgehaald worden (in Assen). In overleg is bezorgen binnen de grenzen van de gemeente Assen mogelijk voor een vergoeding van €3,50.

Bij elk product staat aangegeven wat de opties zijn. Bij de producten staat een vaste prijs per gewicht/aantal.

Bestellingen aannemen

Of een bestelling uitgevoerd kan worden is afhankelijk van mijn agenda en ik zal dit beoordelen zodra ik je verzoek heb ontvangen. Vooral in de periode voor een feestdag kan het drukker zijn en vol is vol. Wil je een bepaald product niet mislopen? Bestel dan op tijd!

Verzendkosten

Brievenbuspakket: €4,10
Pakketpost: vanaf €6,75

Alle pakketjes worden verstuurd via PostNL

Betalen

Zodra de bestelling akkoord is stuur ik een betaalverzoek per mail, deze kan vervolgens heel makkelijk via IDeal of de QR-code betaald worden. De bestelling wordt definitief in de agenda meegenomen als de betaling is ontvangen.

Vragen?

Heb je andere vragen, of kom je ergens niet uit? Neem contact met me op via het contactformulier.