Kerstbox

Een samengestelde doos vol kerstlekkernijen, leuk voor jezelf of als kerstgroet voor iemand anders!

-> Bestelformulier

Hoe leuk is het om, juist in deze tijd dat we veel mensen niet in het echt kunnen zien, iemand te verrassen met een doos vol lekkers met daarbij een persoonlijke kerstboodschap! Geef je wensen bij de bestelling door en ik zorg ervoor dat jou persoonlijke tekst op een mooie kerstkaart in de box wordt meegestuurd. (Hoewel ik het natuurlijk kan aanraden om de doos (ook) gewoon lekker voor jezelf te bestellen)


LET OP: Week 51 zit qua bestellingen helemaal vol! Er kan voor kerst dus niks meer besteld worden met de optie verzenden. Er is nog wel ruimte voor bestellingen om op te halen in week 52, op 22 en 23 december. (Ik ga in die week niet meer verzenden omdat ik dan niet kan garanderen dat het pakket voor kerst nog bezorgd wordt) Wees er dus nog snel bij!

Wat zit er in de box:

 • Kerstfudge wit: Fudge van witte chocolade gevuld met pistache en cranberries
 • Kerstfudge puur: Fudge van pure chocolade gevuld met walnoten, amandelen en gedroogd fruit
 • Pecannotenkoek: Een shortbread bodem met daarop een vulling van karamel en pecannoten
 • Peppermint Bark: Chocolade-pepermunt schotsen van witte en pure chocolade met gevriesdroogd rood fruit
 • Meringue kerstboompjes: Feestelijke kerstboomkoekjes van meringue
 • Hot chocolate bonbons: Chocolade bonbons met kaneel om heerlijke warme chocolademelk van te maken. Per stuk verpakt met een handjevol mini-marshmallows.

Klein doosje – 2 personen: €9,50

In het kleine doosje zitten 8 stukjes fudge (4 x wit & 4 x puur), 2 stukken pecannotenkoek, 4 peppermint bark schotsen, 2 meringue kerstboompjes en 2 hot chocolate bonbons.

Grote doos – 4 personen: €16,50

In de grote doos zitten 16 stukjes fudge (8 x wit & 8 x puur), 4 stukken pecannotenkoek, 8 peppermint bark schotsen, 4 meringue kerstboompjes en 4 hot chocolate bonbons.

Verzenden

Alle kerstboxen worden verzonden in week 51 tussen 14 en 17 december, dan ontvangt iedereen uiterlijk het weekend voor kerst dit lekkere pakketje.

Een afspraak om de kerstbox in de week voor kerst op te halen kan in overleg gemaakt worden (tot uiterlijk 23 december).

Als je de box naar anderen wilt versturen met een persoonlijke (kerst)groet dan kan je dit op het bestelformulier in het opmerkingenveld aangeven.

Alle producten worden per soort verpakt en het totaal wordt vervolgens zorgvuldig ingepakt ter verzending. Het pakket wordt per brievenbuspakket verstuurd, dit kost €4,00. Wil je meer bestellen? Dan kunnen we samen kijken of verzenden via pakketpost misschien voordeliger is.

Ingrediënten:

 • Kerstfudge wit: Witte chocolade, gecondenseerde melk, pistache, cranberries.
 • Kerstfudge puur: Pure chocolade, gecondenseerde melk, walnoten, amandelen, cranberries en sultana’s.
 • Pecannotenkoek: Roomboter, bloem, kristalsuiker, lichte basterdsuiker, honing, vanille, zout, slagroom, pecannoten.
 • Peppermint Bark: Pure chocolade, witte chocolade, pepermunt, gevriesdroogd rood fruit.
 • Meringue kerstboompjes: Gepasteuriseerd eiwit, suiker, maizena, azijn, groene kleurstof.
 • Hot chocolate bonbons: Pure chocolade, cacaopoeder, kaneel.

Ga naar het bestelformulier