Over mij

Een beetje van zus en een beetje van zo… Dat is het motto waarmee ik in de keuken sta. Door van alles te proberen ontdek je dat er veel mogelijk is. Met de recepten op dit blog wil ik je laten zien dat lekkere baksels heel simpel kunnen zijn en dat het belangrijk is om plezier te hebben in de keuken!

Wie ben ik

Ik ben Hilde (35). Ongeveer vier jaar geleden ben ik een eigen blog begonnen (eerst onder de naam Hilde’s Keuken) omdat ik regelmatig gevraagd werd om mijn recepten te delen. Mijn liefde voor koken en bakken heb ik van huis uit meegekregen. Het enthousiasme dat ik heb voor bakken en lekker knoeien in de keuken wil ik graag delen. Ik ben moeder van 3 jonge kinderen en ik merk dat ze nu al mijn enthousiasme beginnen te delen, samen koekjes bakken en met chocolade spelen is natuurlijk geweldig! Ook de rest van de familie, vrienden en collega’s zijn altijd erg blij met mijn hobby. Want bakken is leuk, anderen laten smullen is nog leuker!

Een beetje van… mijn zusje

De naam van mijn blog en bedrijf heb ik bedacht met mijn zusje. Zij stond samen met mij aan de wieg van deze website, een beetje van ons allebei dus. Gaandeweg bleek dat ik veel enthousiaster was over het bedenken, uitwerken en fotograferen van recepten en hebben we besloten dat ik alleen met het blog verder zou gaan. Maar ze is nog steeds mijn sparringpartner en ik overleg veel van mijn plannen, idee├źn en concepten met haar. Daarom heb ik besloten mijn naam niet te veranderen en blijft het Een beetje van zus.

Lekkers op bestelling

Wat begon als leuk tijdverdrijf is voor mij inmiddels uitgegroeid tot een officieel bedrijfje. Aangezien ik steeds vaker de vraag kreeg of ik wilde bakken op bestelling, ben ik uiteindelijk in het diepe gesprongen en de uitdaging aangegaan. Hoewel mijn visie was om te bakken voor markten, feestjes en gelegenheden, brengt de huidige tijd op dat gebied wat uitdagingen met zich mee. De behoefte om lekkere dingen thuis te ontvangen of als presentje naar andere te sturen nam toe en daar ben ik mij op dit moment voornamelijk op aan het richten. Dus neem een kijkje op de pagina Bestellen om te zien wat ik daar aanbied, of neem contact met me op voor verdere mogelijkheden.

Blog

Er komen door de drukte met bestellingen iets minder snel nieuwe recepten online, maar via de receptenindex is genoeg heerlijke inspiratie voor elke gelegenheid! Mijn recepten zijn smakelijk, mooi en (vaak) makkelijk. Dus neem een kijkje op het blog en laat me weten wat je er van vindt!

Hilde