Over mij

Een beetje van zus en een beetje van zo… Dat is het motto waarmee ik in de keuken sta. Door van alles te proberen ontdek je dat er veel mogelijk is. Met de recepten op dit blog wil ik je laten zien dat lekkere baksels heel simpel kunnen zijn en dat het belangrijk is om plezier te hebben in de keuken!

Ik ben Hilde (35). Ongeveer vier jaar geleden ben ik een eigen blog begonnen (eerst onder de naam Hilde’s Keuken) omdat ik regelmatig gevraagd werd om mijn recepten te delen. Mijn liefde voor koken en bakken heb ik van huis uit meegekregen. Het enthousiasme dat ik heb voor bakken en lekker knoeien in de keuken wil ik graag delen. Ik ben moeder van 3 jonge kinderen en ik merk dat ze nu al mijn enthousiasme beginnen te delen, samen koekjes bakken en met chocolade spelen is natuurlijk geweldig! Ook de rest van de familie, vrienden en collega’s zijn altijd erg blij met mijn hobby. Want bakken is leuk, anderen laten smullen is nog leuker!

Wat begon als leuk tijdverdrijf is voor mij inmiddels uitgegroeid tot een iets met meer potentie. En aangezien ik steeds vaker de vraag krijg of ik ook bak of lekkers kan maken op bestelling, ben ik nu officiƫel mijn eigen bedrijf gestart! Dus neem een kijkje op de pagina Bestellen om te zien wat ik daar aanbied, of neem contact met me op voor verdere mogelijkheden.

Mijn recepten zijn smakelijk, mooi en (vaak) makkelijk. Dus neem een kijkje op het blog en laat me weten wat je er van vindt!

Hilde