Constructietaart 4 jaar

Door Lieke

20161127_185149

Ik mocht weer aan de slag met een hele leuke kindertaart voor de verjaardag van een vriendje van ons. Voor de verjaardag van zo’n grote vent die al vier jaar wordt moet er natuurlijk wel een stoere taart gemaakt worden. Zelf wilde hij graag een taart met: chocolade, slagroom en koekjes. Daar hebben we naar geluisterd en alles bij elkaar is deze constructie-taart er uit gekomen.

20161127_201652

De 4 is gemaakt van drie gewone cakes. Deze heb ik gevuld met chocoladecrème en slagroom. Hij is helemaal afgesmeerd met chocoladecrème en voor de versiering heb ik verkruimelde Oreo’s en slagroom gebruikt. Twee pionnen en een graafmachine er op en we hebben deze hele toffe taart die ook nog eens aan alle eisen van de jarige voldoet.

Ik kan je vertellen dat hij goed in de smaak viel! Meneer was zeer tevreden en wilde natuurlijk het liefste direct spelen met de graafmachine. Daarnaast was de smaak ook nog eens goed, ook niet onbelangrijk.

Het lieve zusje van deze jongen is een dag na hem jarig en beide verjaardagen hebben ze op dezelfde dag gevierd. Voor haar tweede verjaardag  heb ik deze lammetjestaart gemaakt.

20161127_101030

 

 

 

 

Een beetje van zus is ook te volgen op InstagramFacebook en Pinterest. Heb je vragen en/of opmerkingen, stuur dan een bericht via een van deze kanalen of laat hieronder een bericht achter. Heb je een recept van ons gemaakt? Dat willen we graag zien! Dus deel dan een foto en tag ons!

 

 

Deel dit recept:

Een gedachte over “Constructietaart 4 jaar

Geef een reactie