Eiersalade

Deze eiersalade is een heerlijk basisrecept. Zelf heb ik deze bijvoorbeeld gebruikt als vulling in de eenpersoons gehaktbroodjes, maar ze zijn ook heel lekker op crackertjes bij de borrel. Zo gemaakt, super lekker!

Ingrediënten:

  • 4 eieren
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels yoghurt
  • ½ theelepel paprikapoeder
  • ½ theelepel kerriepoeder
  • Bieslook, klein gesnipperd (ongeveer 1 eetlepel)
  • Peper en zout

Bereidingswijze:

Kook de eieren in ongeveer 8 minuten hard, laat schrikken onder koud water. Laat de eieren helemaal afkoelen, pel ze en halveer ze. Doe het eigeel samen met de mayonaise en yoghurt in een bakje en prak dit tot een moesje. Roer de paprikapoeder, kerriepoeder, bieslook, peper en zout erdoor. Snij het eiwit in kleine stukjes en roer dit door het mengsel.

Kijk ook eens naar deze lekkere recepten:

Deel dit recept: