Gegrilde lunchwrap met zoete puntpaprika

Door Lieke

Gegrilde lunchwrap met zoete puntpaprika (7)

 

Vandaag geluncht met een smakelijke wrap. Gevuld met zoete puntpaprika, kipfilet en kaas. Ingesmeerd met een roomkaas en kruidenmengsel. Dat dan even onder gril of tosti ijzer.Zelf vind ik hem erg geslaagd dus vandaar dat ik hem met jullie deel. Stuk lekkerder dan een simpele tosti. Hoewel ik een gewone boterham met kaas ook heerlijk vind om mee te lunchen is dit ook lekker voor de variatie.

 

Gegrilde lunchwrap met zoete puntpaprika (6)

 

Ingrediënten (1 wrap)

  • 1 wrap
  • 1 ½ el roomkaas
  • ½ tl paprikapoeder
  • ½ tl kerriepoeder
  • snufje zout en peper
  • geraspte kaas, 2 handjes vol
  • 4 plakjes kipfilet
  • ½ kleine zoete puntpaprika

 

 

Bereiding

Meng de roomkaas, paprikapoeder, kerriepoeder, zout en peper door elkaar. Smeer de wrap er mee in. Bestrooi met kaas en beleg met de plakjes kipfilet. Snij de zoete puntpaprika in plakjes en verdeel over de kipfilet. Strooi er nog een klein beetje kaas over. Rol de wrap op en leg 4 a 5 minuten onder de gril of in het tosti ijzer.

 

 

 

 

Een beetje van zus is ook te volgen op InstagramFacebook en Pinterest. Heb je vragen en/of opmerkingen, stuur dan een bericht via een van deze kanalen of laat hieronder een bericht achter. Heb je een recept van ons gemaakt? Dat willen we graag zien! Dus deel dan een foto en tag ons!

 

 

Deel dit recept:

Geef een reactie