Over ons

 ~

Een beetje van zus en een beetje van zo… Dat is het motto waar wij mee in de keuken staan. Door van alles te proberen ontdek je dat er veel mogelijk is. Met de recepten op dit blog willen je we laten zien dat lekkere baksels heel simpel kunnen zijn en dat het belangrijk is om plezier te hebben in de keuken.

 

 

Wij zijn Hilde (34) en Lieke (29). Ongeveer drie jaar geleden zijn wij allebei een eigen blog begonnen (Hilde’s Keuken en Lieke Smult) om onze eigen recepten en lekkernijen te kunnen delen. Onze liefde voor koken en bakken hebben wij van huis uit meegekregen. Het enthousiasme dat we hebben voor bakken en lekker knoeien in de keuken willen we graag delen. We zijn allebei moeder van jonge kinderen en merken dat onze oudsten nu al ons enthousiasme beginnen te delen, samen koekjes bakken en met chocolade spelen is natuurlijk geweldig! Ook de rest van onze familie, vrienden en collega’s zijn altijd erg blij met ons werk. Want bakken is leuk, anderen laten smullen is nog leuker!

Vorig jaar hebben we onze recepten samengevoegd onder de naam Een beetje van zus. Samen gaan we ons inzetten om nog meer te bedenken, te bakken en te delen.

Onze recepten zijn smakelijk, mooi en (vaak) makkelijk! Dus neem een kijkje en laat ons weten wat je er van vindt.

 

 

Een beetje van zus is ook te volgen op InstagramFacebook en Pinterest. Heb je vragen en/of opmerkingen, stuur dan een bericht via een van deze kanalen of laat op deze website een bericht achter. Heb je een recept van ons gemaakt? Dat willen we graag zien! Dus deel dan een foto en tag ons!