Door Hilde Hoewel de no-bake cheesecake voor mijn gevoel steeds populairder wordt, blijf ik zelf toch het meeste fan van de gebakken New York-Style Cheesecake. Voor de verjaardag van mijn schoonmoeder maakte ik deze friszoeteLees verder…
Peanut Butter & Jelly Fudge Koek
Door Hilde Vandaag is het nationale pindakaasdag! En wie van ons er niet met pindakaas groot geworden? Het is het favoriete beleg van veel Nederlanders, want wat is er lekkerder dan deze smeuïge enLees verder…
Geboortetaart
Door Hilde Het wordt in Nederland steeds populairder om voor een aanstaande moeder een babyshower te organiseren. Een verrassingsfeestje voor de zwangere met lollige spelletjes, leuke cadeautjes en lekkere hapjes. Een mooie taart magLees verder…
Christmas Cocktail
Door Hilde Onlangs plaatste ik het recept voor een cranberry siroop (klik hier voor het recept) en met die siroop bedacht ik deze Christmas cocktail. Het recept is gebaseerd op het recept voor eenLees verder…
Griesmeelcake met cranberry siroop
Door Hilde Zoek je nog een makkelijk recept voor kerst? Dan ben je met deze griesmeelcake aan het juiste adres. Een kom, een pannetje, een garde en een ovenschaal…. meer heb je niet nodig. KlopLees verder…
Cranberry siroop
Door Hilde Cranberry’s worden volgens mij steeds populairder in de Nederlandse keuken. De gedroogde versie heb ik tegenwoordig standaard in huis, de verse bessen kan je bij de supermarkt ingevroren kopen en ze liggen inLees verder…
Kersttulband
Door Hilde Kerst vind ik oprecht de gezelligste tijd van het jaar. De kerstboom optuigen, de sfeer in huis, lekker veel kaarsen aan, samen zijn met familie, lekker eten… alle klassieke elementen van kerstLees verder…
Speculaas Boterkoeken
Door Hilde De tijd van Sinterklaas is een heerlijke tijd om in de keuken bezig te zijn. Ik vind het bijvoorbeeld erg leuk om zelf strooigoed te maken, maar ik vind het ook geweldigLees verder…
Amarettotruffels
Door Hilde Amaretto is een licht bittere, zoete koffielikeur met amandelsmaak dat vaak als digestief wordt gedronken, maar ook wordt gebruikt in cocktails, desserts en zelfs in warme gerechten. Dat amaretto, chocolade en pepernotenLees verder…