Door Hilde Een taart maken met een mirror glaze stond al langere tijd op mijn verlanglijstje en daar ben ik nu eindelijk mee aan de slag gegaan. Een spiegelglazuur is een speciale techniek om taartenLees verder…
Meringue Kisses
Door Hilde Meringue Kisses zijn kleine snoepjes of koekjes gemaakt van opgeklopt eiwitschuim. Ik heb ze deze week gemaakt om te gebruiken als decoratie op een taart, maar ze zijn ook leuk om te gebruikenLees verder…
Frambozenganachetaart
Door Hilde Het idee van deze taart begon als kraamtaart voor de geboorte van onze dochter. Maar met een pasgeboren baby kom je niet aan veel dingen toe, laat staan aan bakken. Dus heb ikLees verder…
Kerstboomcake
Door Hilde Samen met mijn dochter heb ik gisteren deze kerstboomcake gemaakt. Omdat het resultaat zo leuk is geworden, wil ik die nog even met jullie delen. Wellicht een leuke cake om samen met jeLees verder…
Feestelijke Sinaasappel Trifle
Door Hilde Terwijl we allemaal de hoop op een witte kerst bijna verloren hebben, deel ik nog snel dit makkelijke kerstdessert. Dus mocht je last-minute nog een kerstmenu in elkaar moeten zetten, maak dan dezeLees verder…
Speculaas Panna Cotta met Sinaasappel
Door Hilde Sinterklaas is alweer vertrokken en door alle drukte waar we thuis inzitten vanwege een verhuizing en de laatste loodjes voor mijn zwangerschapsverlof, ben ik helemaal vergeten dit dessert met jullie te delen. EnLees verder…
Tony’s Chocolonely Karamel Zeezout taart
Door Hilde Oh oh wat lekker! Dit is werkelijk een zinderende en zondige taart, voor de echte snoepkonten! De karamel zeezout reep van Tony’s is al een echte guilty pleasure en dat verwerkt in dezeLees verder…
Druiventaart
Door Hilde Na de Appeltaart met Speculoos, hebben we nog een mooie herfsttaart voor jullie! Deze druiventaart ziet er prachtig uit, vooral als je de druiven in een mooi patroon op de taart legt.Lees verder…
Appeltaart met Speculoos
Door Hilde Eerder deze week deelden we het recept van een heerlijk en origineel herfstdessert (pompoenpudding!). Voor vandaag hebben we gekozen voor een echte klassieker, maar dan wel met een smakelijke twist. De toevoegingLees verder…